Guido Hahnraths

Beste bezoeker,
De link naar mijn website www.hahnraths.nl/

guidoMijn naam is Guido Hahnraths en ik ben sinds juni 2006 lid van FKS, Een hechte groep mensen met 1 gezamenlijke hobby………….de fotografie. Tijdens mijn jeugd had ik al regelmatig het fototoestel in de handen. Maakte voornamelijk vakantiefoto die steeds beter werden, fotografie blijft een doehobby. In 2005 ben ik overgestapt van analoog naar digitaal en volgde een aantal fotocursussen en verschillende opleidingen voor fotobewerking.

Inmiddels heeft fotografie een belangrijke plek gekregen in mijn leven. Een hobby die ik met zeer veel enthousiasme uitoefen en die ik altijd zo goed  mogelijk probeer te combineren met mijn gezinsleven. Zo doe ik graag iets aan reportage fotografie als er een activiteit in de regio is.

De laatste tijd ben ik mij meer aan het toeleggen op portretfotografie en mijn kinderen zijn regelmatig mijn oefenmodelletjes. Want het fotograferen van
kinderen vind ik geweldig. Ze doen nooit wat je wil en zijn erg eigenwijs. Er zijn fotografen die het frustrerend vinden maar ik probeer op een speelse
manier contact te krijgen om zo dat ene moment vast te leggen. En als dat lukt krijg je een geweldige kick.

Ik hoop dat ik nog veel leermomenten krijg tijdens het uitoefenen van deze fantastische hobby en misschien komen wij elkaar ergens tegen. Tot die tijd blijf ik zoeken naar dat ene moment…………………..

Guido

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Eén antwoord op “Guido Hahnraths”

  1. Dit is geen reactie op je site…

    Ik ben bezig een jureer experiment op te zetten. Daarvoor nodig een aantal foto juryleden en foto-mentoren uit. Ik heb jouw naam gekregen en die van Jack Versprille. Echter jullie email adres heb ik nog niet. Als je me die twee adressen kan doorgeven voeg ik jullie toe aan de lijst.
    Bedankt,
    Bram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *