Henk Houben

De link naar mijn website: http://www.henkhouben.nl

Met de aankoop van mijn eerste digitale camera in 2001, ging ik mij wat serieuzer bezighouden met fotografie. Dat was ook net de periode waarin ik voor mijn werk veel moest reizen en daar heb ik mijn liefde voor mensen en cultuur opgedaan. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar urbex, portret, documentaire en straat-fotografie

Fotografie fascineert mij omdat het een fantastische combinatie is tussen techniek en creativiteit die je ook nog kunt delen met anderen. Fotografie verbindt. Als de foto wat losmaakt bij mij is dat belangrijker dan de vraag of deze in technisch opzicht wel volmaakt is.

Na een aantal Multimedia opleidingen en een jaar fotoclub in Maastricht, kwam ik terecht bij FotoKring Stein waar ik goede berichten over hoorde. Mijn eerste kennismaking eind 2015 met FKS bevestigde dat en ik kijk er naar uit om óók in clubverband, kennis en ervaringen te delen en creativiteit op te doen om onze gezamenlijke passie naar een hoger niveau te tillen.

Mét de ‘compliminte’

Henk Houben

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.