Jack Versprille

EPSON scanner imageMijn eerste (serieuze) kennismaking met de fotografie dateert 1980. Tijdens mijn opleiding aan de Lerarenopleiding moesten een aantal ‘media-uren’ worden gerealiseerd. Een van de mogelijkheden was de fotografie.
Na een tijdlang individueel met fotografie bezig te zijn geweest, groeide de behoefte om in contact te komen met ‘lot’-genoten. In 1984 werd ik lid van FotoKring Stein. Een vereniging waar ik mij na al die jaren nog steeds zeer op mijn gemak voel. Het blijft voor mij een inspirerende omgeving. Gedachten uitwisselen over elkaars fotowerk.. Met het (opbouwende) kritische commentaar weer een stapje verder komen in onze gezamenlijke passie.

Er zijn (helaas) ook tijden waarop ik weinig of geen tijd aan deze hobby kan besteden. Het bezoeken van clubavonden of exposities geeft dan weer nieuwe impulsen. Door het bezoeken van clubavonden blijf ik in ieder geval op een actieve manier betrokken bij de fotografie. Daarnaast hoop ik op die manier een steentje te kunnen bijdragen aan de fotografische ontwikkeling van mijn foto-vrienden (m/v) 🙂

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Eén antwoord op “Jack Versprille”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *