Maurice Crals

Als kind tekende ik graag,  met name voorwerpen en gebouwen. Een docent op school wilde dat ik naar de kunstacademie ging, toch heb ik voor de techniek gekozen.

Op mijn 15e kreeg ik interesse in de fotografie en heb  een Canonet 28 gekregen, helaas kreeg ik op mijn 15e of 16e ook mijn eerste ms aanval en was mijn creativiteit ernstig aangetast. Het tekenen kon ik niet meer, in ieder geval dat wat ik zag kreeg ik niet meer op papier. Op mijn 37e  kreeg ik mijn tweede ms aanval, niet lang daarna ben ik afgekeurd.

Om mijn tijd weer nuttig in te vullen heb ik de fotografie weer opgepakt. De Fuji X20 camera leek erg op mijn eerste camera en binnen een jaar had ik al de Fuji X100t. Ik vind straatfotografie erg leuk, sinds kort probeer ik de kunst op de straat door middel van panoramatechniek in beeld te brengen. Ik denk dat ik door de fotografie weer aan creativiteit heb gewonnen.

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *