Richard Blommers

pasfoto-richVoor mij begon het in 1988 toen ik een Minolta compactcamera vond bij m’n ouders thuis. Het eerste filmpje schoot ik vol toen we met school naar Amsterdam gingen. Er zaten een paar opnamen tussen die me met het fotografievirus in aanraking brachten.

In de jaren 90 werden veel foto’s gemaakt tijdens vakanties. Inmiddels had ik een Ricoh FF9 compactcamera, die ik met m’n krantenwijk bijeen had gespaard. In 2003 volgde m’n eerste digitale camera, en later een digitale spiegelreflex.

Ik maak graag tijd vrij voor fotografie. M’n interesses zijn onder andere landschappen, mensen, dieren, avondfotografie. Tijdens vakanties maak ik graag nét die speciale foto.

Op zoek naar een fotoclub kwam ik terecht bij Fotokring Stein. Ik mocht een aantal keren meedraaien. De kennis en kunde binnen deze club is van een zeer hoog niveau, en de sfeer is er erg goed. Vanaf 1 november 2011 ben ik lid geworden. Door opbouwende kritiek kan ik steeds bij leren, en mijn ervaringen kunnen anderen wellicht weer helpen.

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.