Rob Boehlé

http://boehle-fotografie.weebly.com/index.htmltuning the glasses - FKS - IMG_1611 PS-A 400pix

Ik fotografeer al lang en heb ook door de jaren heen veel geëxperimenteerd. Fotografische zeefdrukken maken en met Arabische gom, plakkaatverf en Caliumbichromaat zelf fotopapier maken zijn daar twee wel erg extreme voorbeelden van. Ik vind het leuk om veel verschillende dingen te doen en dat ook gewoon uit te proberen. Soms met goed soms met waardeloos resultaat. Portretten, architectuur, grafiek en dramatiek trekt me het meest aan. Humor maakt vaak een onderdeel uit van mijn werk.

Scherpte van een foto of een korrel vind ik zwaar ondergeschikt aan sfeer, compositie en uitsnede en bij humor is scherpte zelfs (bijna) geen issue meer.

Als ik eerlijk ben fotografeer ik omdat ik het zelf leuk vind om te doen en geniet van het resultaat (meestal dus). Als anderen het ook mooi, vreemd, bijzonder, leuk of niks vinden ben ik geslaagd.

 Even kort stilgestaan, het is druk zat.

 Rob Boehlé

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.