Vivian Beks

Hallo,
De link naar mijn website www.pbase.com/vivian07

Vivian Beks

Mijn naam is Vivian Beks. Ik ben lid van FotoKring Stein sinds november 2006. Toen ik bij de fotoclub kwam fotografeerde ik nog analoog. Iedereen om mij heen was al overgestapt op een digitale camera en ik ging dan ook vrij snel overstag.Fotografie neemt een heel belangrijke plaats in mijn leven in. Vroeger fotografeerde ik met name op vakanties en op langere verre reizen zoals Australië en Nieuw-Zeeland. Die foto’s combineerde ik dan met bijv. vliegtickets en allerlei folders tot een compleet reisverslag.Sinds ik bij de fotoclub ben fotografeer ik meer en meer. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd door de andere leden. Je leert van elkaar door steeds open te staan voor andermans mening en visie. Op onze clubavonden leer ik ontzettend veel, je ziet veel gevarieerd fotowerk de revue passeren op zo’n avond. En daardoor kun je weer allerlei ideetjes opdoen. Ik geniet het allermeest in de natuur. Dan fotografeer ik heel graag weidse landschappen met een groothoeklens, de bloemetjes en bijtjes met een macrolens, en de dieren met een telelens. Uren kan ik bezig zijn met het fotograferen van bijv. een nest jonge zwanen. Wachten op dat ene mooie moment. Als dat dan ook lukt ben ik ontzettend blij, dan kan ik heel veel energie krijgen door 1 goed gelukte foto. Maar natuur is niet het enige wat mij interesseert om te fotograferen. Ook industrie, de grote stad of bijv. vervallen oude gebouwen kunnen mij erg boeien. En avondfotografie is ook een leuke uitdaging. Vaak gaan we dan met 2 of 3 mensen van de fotoclub naar een locatie, wachten op het zogenaamde “blauwe uurtje” en dan een mooie compositie bedenken. Sinds kort ben ik ook bezig met Infrarood fotografie. Ik heb een tweedehands spiegelreflex gekocht en heb die in Duitsland laten ombouwen voor infrarood. Een hele aparte techniek die mij ontzettend aanspreekt.

En zo blijf je alsmaar bezig met nieuwe dingen te ontdekken in de fotografie. Ik hoop in ieder geval dat ik nog lang niet uitgeleerd ben en dat ik steeds weer mezelf blijf uitdagen en verrassen.

 

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *