Wien van der Weijden

Fotograferen doe ik al vanaf mijn tienerjaren en die liggen al enige deceWien_pasfotonnia achter mij. In die achterliggende tijd heeft de fotografie een enorme en interessante ontwikkeling doorgemaakt , niet alleen op het gebied van de techniek maar ook op het gebied van het beeld en de beeldbewerking. De komst en de ontwikkeling van de  di

gitale fotografie hebben het vastleggen van beelden vereenvoudigd, niet alleen wat betreft de controle op het beeld maar ook in de mogelijkheden van beeldbewerking. Voor iemand die zijn ervaringen had in het analoge tijdperk resulteren deze veranderingen in het  ontdekken en ervaren van de mogelijkheden van de digitale beeldbewerking, terwijl de jongere generaties met al hun ervaringen in de digitale informatie be- en verwerking het zien en maken van het beeld moeten ontdekken. In de fotografie zijn vele interessante invalshoeken. Ik zoek het graag in de documentaire fotografie en dat kan in een breed interessegebied. Ik werk graag een tijdje aan één onderwerp waarmede ik poog een zekere diepgang in de benadering daarvan te realiseren.
 

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *