Rob Driessen

De link naar mijn website www.rdphotography.co.nz en/of  www.rdphotography.nl

“Full Circle” zo zou je mijn levensloop in de fotografie wereld kunnen noemen. Rob_D_201110080008Voor de tweede keer ben ik lid van FKS. De eerste keer was zo’n 16 jaar geleden, toen ik bezig was met mijn opleiding aan de fotovakschool. Daarna ben ik er een tijdje tussenuit geweest, 16 jaar om precies te zijn. In die tijd heb ik een buitengewoon succesvol fotografie bedrijf gehad in Nieuw Zeeland met een specialisatie in bruiloften. Ze zeggen wel eens, dat als je van je hobby je beroep maakt, raak je je hobby kwijt. Dat heeft voor mij toch niet zo gewerkt: in al die tijd heb ik naast mijn werk ook mijn hobby met plezier bedreven. Sterker nog, er was zondermeer sprake van een sterke wisselwerking tussen fotowerk voor de klant en ‘vrij’ werk.
Nu ben ik dan weer terug in Nederland en ik heb er geen moment aan getwijfeld om me weer aan te melden als lid van FKS (het cirkeltje is rond). Wij als fotografen hebben het nog nooit zo goed gehad…de kwaliteit van camera’s en lenzen, de controle van fotobewerking op onze eigen computers, de kwaliteit van printers en de enorme variëteit aan fantastische papieren…ik kijk er echt naar uit om in clubverband fotografie puur als hobby weer te gaan bedrijven.

Rob

copyright

Overname van artikelen is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Het auteursrecht van fotomateriaal berust bij de fotograaf tenzij anders vermeld.